August 01, 2015

[Siri Rumah Idaman] : Walk-in Closet

Assalamualaikum...

Hehehe.... Dah lama tak update blog ni ye... :P

Alhamdulillah... Nanie dah pindah ke rumah idaman 2 bulan yang lepas. So now... Misi nak berangan2 untuk mendeko rumah pulak ;)

Kita mula dengan almari baju dulu ye...
Gambar ni ada kawan share di FB.  Nampak menarik dan boleh dijadikan rujukan untuk masa depan. Hehe


Ada macam2 design.. Kepada tuan punya grafik ni, mintak izin tepek di sini ye.. :)

Nanie berangan nak ada walk-in closet sendiri. Ceiwahhh... Best kan.. Rasa macam diva pulak.. Bila bukak je pintu.. Tadaaaa... Kita akan masuk ke dunia lain.. Dikelilingi baju2 yang cantik2... Ada sofa baldu kat tengah2 bilik tu.. Pastu ada pulak cermin yang besar gabak.. Hahaha...

Oklah... Kang kalau tak stop ni, sampai esok lah dok merapu meraban :P

No comments: