June 22, 2014

Lima Tahun

Alhamdulillah..

Tanggal 31 Mei 2014 yang lepas, genap lah 5 tahun kami melayari bahtera rumahtangga (eceiwahhh).

We just had a simple celebration. 

Mula-mula lunch di Serai Restaurant, Shafstburry Square, Cyberjaya. 

Favourite food bila makan di Serai.
Masa lepas order food, mrJudge keluar kejap dengan Humaira. Nanie takde fikir pape pun sebabnya dia memang biasa macam tu. 
tup2 datang balik dengan sejambak bunga.. Owh my... 

"Oh begini rasanya
Hatiku gembira..."

Hahaha bernyanyi riang okeh. Dalam hati jelah :P

Jejaka yang telah menghadiahkan saya sejambak bunga ^_^
Lepas lunch terus gerak ke Putrajaya Sentral untuk naik ERL ke KLIA2... Wehuuu.. Saje je pegi situ untuk bawak budak2 merasa naik train. 
Humaira la orang yang paling happy. Boleh pulak dia nak nyanyi lagi chu chu train yang macam dalam Disney Junior tu. Nak buat show...

"All on board
Chu chu train..."

Bila si dia yang ambil gambar (-_-)
Malu mommy and abah tau.. Hihihi

Me & Mini Me 
Sampai je di KLIA2, kitorang jalan2 kejap je. Tengok- tengok kedai apa yang ada. Boleh la.. 

Bila turn kita pulak jadi photographer.. :D
Last but not least, this year of annyversary  celebration, we decided to buy something that useful for all. Maknanya, bukan tukar-tukar hadiah la kan. Ngeee..

Sooooo... Setelah sekian lama mengidamkan nya.. Setelah sekian lama meng'hint'kan nya.. Maka kali ni dapat lah...


Microwave. 

Hahahaha... Macam dapat apa je kan.. :P
Yippieeee











2 comments:

umifarisfarhan said...

yippie!! hepi anniversary dear fren..smga kekal bahgia til jannah..amin..
sweetnye dpt adiah bunga :))

Zulhakim Esa said...

Thanks Dear :)