January 03, 2014

Happy 1st Birthday Aisyah Hanie

Entry lama. Baru nak update. Huhuhu

Tanggal 13.12.13 hari tu, genap lah usia Aisyah Hanie 1 tahun. Yeayyyy... Dah besar dah anak mommy ni :)
So, kitorang buat la celebration sikit untuk besday petama aisyah. Buat kat shah alam, umah maktok. untuk dinner, kitorang buat steamboat.

Sebenarnya, nanie ada tempah kek lain tau untuk besday aisyah. Kek princess sofia the first. Tapi malangnya, at the very last minute ( time dah nak start majlis dah) baru dapat tau kek tu takde. Huaaaa.... Memang spoiled betul la kan. (tu pasal la lambat update kat blog sbb takde mood >_<)





Besday girl with mommy and abah


Acara potong kek. Punya la ramai yang nak join sekaki. hehe




Me & mini me

Happy birthday sayang. InsyaAllah, tahun depan mommy buat besday celebration yang lagi best untuk baby ok. :)


No comments: