November 06, 2013

A Day At Aquaria, KLCC


Entry lama ni.. hehe..
Sempena birthday Humaira yang ke 3 hari tu, kitorang bawak anak-anak pegi tengok ikan di Aquaria, KLCC. Alhamdulillah.. everything went smooth... :)




Iguana ni sangat besar. Pastu posing je dia.. macam tau-tau je kan orang nak amik gambar dia :)




Favourite Humaira. Turtle. Humaira ikut je ke mana turtle tu pergi. :)


Sharks. 1st time tengok ikan jerung secara live dan dekat.


Memang rezeki kitorang, time pergi tu, adalah feeding time. so dapat la tengok penyelam tu bagi makan ikan-ikan dalam aquaria tu.




Keletihan.

Lepas habis jalan-jalan kat dalam Aquaria, kitorang bawak budak-budak pergi Toys 'R' Us pulak. Mommy nak belikan lego untuk Humaira. :)


No comments: