July 11, 2013

DKNY Whitey Wedges


Oh My....

Cantik tak kasut ni? Arghhhh Geramnya tengok..
Nanie memnag suka pakai wedges... Lebih stabil gitewww :P
Tengah ada sale kat Reebonz sekarang ni... 
Please... Kawan-kawan tolong pegang jari telunjuk nanie ni. Jangan bagi klik mouse... Taknak beli... >_<
*tahan...tahan..tahan.... Bulan puasa ni kena banyak bersabar ye Nanie Khairani....








3 comments:

umifariswafiq said...

haha..sbr aje kan? lagi2 skrg dah blh shopping online... tggl satu je lg tu nanie..hehehe

klu affordable ape salahnye, blh wat raye hehehe :)

fiza looking for new handbag..tak sbr plak nk shopping..tp x tau ble hehehe

ashra said...

seyes cantik!!!

hehe...tapi kasut saya tak berani beli online..mmg nak try,baru puas hati..hehe

Nanie Khairani said...

fiza,
Tak berani la nak beli kasut online.. Tak puas kalau tak test dulu...
dah nak raya ni, boleh la beli handbag.. handbag raya.. hehe

Ash,
samala kita.. tak berani nak beli kasut online sebab tak dapat test dulu.. hehe.. Hi5!!! :)