July 19, 2013

Al-kisah Sepasang Kasut Yang Merajuk

Rentetan daripada post nanie pasal wedges DKNY hari tu kan..., Nak dijadikan cerita.. keesokkan harinya, terus kasut Sembonia kesayangan ku itu rosak! Huhuhu... Berkecil hati mungkin :)

Dan disebabkan lately semua kasut nanie dah rosak, malam tu jugak keluar pergi SACC Mall untuk cari kasut baru.. No no no.. Bukan kasut raya ye... Kasut ganti untuk pergi kerja je.. Kasut raya kena tunggu dekat nak raya nanti laa kan.. :)

Disebabkan last minit, di tengah-tengah bulan pulak kan.. Nanie beli kasut kat Vincci je... Wedges jugak.. Tinggi 3inci.. Material kat atas tu velvet/baldu...




Cantik tak? Hahahah Perasan!!! Uwekkkk :P



Malangnya, kasut ni depan dia agak kecik dan membuatkan kaki nanie sangat sakit bila pakai. Sampai melecet... Huhuhu...
Mungkin sebab dah lama juga nanie tak pakai kasut yang keras kot.. I mean, dah beberapa tahun pakai kasut-kasut yang sesuai untuk ibu-ibu mengandung dan dukung baby.. So bila pakai kasut remaja muda belia ni, memang terasa la kan.. Hmmm :|

So weekend ni kena la cari kasut baru lagi (alasan!!!). Tapi kali ni nak beli kasut raya terus. Tak baik bazir-bazir :) (konon laaa :P)


Daaaa.....


3 comments:

ashra said...

hehe.cantik...

saya tak pandai pakai wedges.
pas ngandung anak pertama da takde da kasut tinggi...semua flat shoes..keke..sebab tak larat dgn dukung anak bagai =p

wahh..alasan shopping lagi ah ni ye

umifariswafiq said...

canteeeek!!! :)

Nanie Khairani said...

Hehe.. biasa2 je laa Ash n Fiza :)

Tapi nanie mmg tak boleh pakai flat la ash.. sakit kaki n pinggang. Kena gak at least tinggi 2inci.. ok laa...:)