April 20, 2013

Pinjaman Peribadi MBSB Untuk Kakitangan Awam

Assalamualaikum...

Sejak dulu lagi Nanie memang seorang yang suka buat banyak perkara dalam satu masa. Kononnya nak mencabar diri sendiri untuk menjadi lebih multitasking la kan.. :)

Dulu masa berkerja, Nanie nakkkkk sangat jadi housewife. Rasa cam best je dapat jaga anak2 sendiri, hari2 masak untuk family etc. Don't get me wrong.. Memang best jadi housewife ni. Peace of mind. Kurang stress kurang lah kedutan muncul di kulit muka kan...Hehehe...

However, sejak jadi housewife ni jugak lah baru nanie dapat mencungkil satu sifat dalam diri ini yang mana selama ni tak perasan pun kewujudannya. Iaitu, rupanya nanie adalah jenis yang tak boleh duduk diam rupanya. Bila takde kerja apa nak buat, mula la akan stress.
Selalunya perkara ni berlaku bila anak-anak tengah tido siang dan semua kerja rumah dah settle. Nanie bukan lah jenis yang suka tengok tv sangat, so bila sekali sekala bukak tv tu, rasa taktau nak tengok citer apa. Jadinya, stress lah diri ini sebab takde keje nak buat.

Therefore, untuk mengisi masa lapang, nanie mendaftarlah diri sebagai agen untuk personal loan MBSB di bawah syarikat Akad Sinergi Sdn Bhd.

Rasa best sebab this is totally new for me sebab sebelum ni kan kerja dalam bidang IT and now beralih buat sales/marketing plak. Satu cabaran jugak sebab I love meeting people walaupun malu dan tak pandai cakap -_-

Jadi, jika ada kawan2 yang ingin buat personal loan, bolehlah contact nanie ye.. ;)
Oh ya, offer ni untuk staf kerajaan sahaja ye.. :)

No comments: