March 08, 2013

Ada 4 Kampung

Hehehe tajuk ntah pape kan..

Sebenarnya nanie happy sangat sebab sekarang ni, sejak kawen, nanie terus ada 4 kampung. Kalau dulu ada satu je kampung which is kampung belah mak je but now tambah lagi 3 pulak.

1. Shah alam
Rumah FIL. walaupun terletaknya ditengah2 pusat bandar Shah Alam tu, tai kira kampung kitorang jugak la kan :)
Tiap-tiap minggu balik kampung sini.

2. Melaka
Kampung belah MIL. atok nenek dah takde. Rumah ni sekarang mak ngah yang tinggal. But kitorang selalu pegi jugak. Masakan makngah memang sedap-sedap belaka... Nyummmm

3. Muar
Kampung bapa mertuaku. Atok still ada lagi. Bila raya turn Mr.Judge, kitorang akan balik Muar. Umur atok dah 90+ dah tapi alhamdulillah still sihat dan boleh baca paper tanpa spec! Hahaha terer kan. Ai yanggg baru umur setahun jagung ni (poyo) pun dah rabun. :)

Tu jelah nak cite. Hehe

Sejak jadi WAHM ni, busy sangat, jarang jengok blog dah. Laptop plak ashik buat hal je.

Oh ya, ada banyak stok tudung baru masuk. Jom la kengkawan like page www.facebook.com/myrascarves and tengok-tengok la kalau ada yang berkenan di hati :)



1 comment:

ashra said...

bestnye..lagi banyak kampung,lagi best balik kampungkan... =)