February 26, 2013

From SAHM To WAHM

Assalamualaikum Kawan2...

Sejak bergelar housewife ni, nanie kalau boleh nak jugak earn my own money kan.. Konon-konon nak jadi WAHM pulak la nih.. :P

So sebagai permulaan, nanie jual shawl yang macam kat bawah ni dulu... 2 sided chiffon. Best pakai sebab kain chiffon dia high quality, tak jarang dan sejukkk je rasa.
Shawl ni boleh pakai dua2 belah sebab dua2 belah mempunyai warna yang berbeza dan kontra. So kalau kita g holiday ke kan, tak payah la bawak banyak2 tudung sebab sehelai ni boleh pakai 2kali sebab ada 2 warna :)


Green & Yellow
Shalw jenis ni panjang hampir 2meter (187cm).
Blue & Red



Purple & Hijau


Dark Blue & Electric Blue


Contoh pemakaian shawl jenis 2 sided ni.
Abaikan model yang cun tu ye.. :P

Untuk stok yang lebih banyak sila la melawat fanpage fb MyraScarves :)




 

5 comments:

fiza arshad said...

cantek shawl biru pink yg nanie pkai tu, gud luck for ur biz dear ! :)

Nanie Khairani said...

Thank you fiza :)

ashra said...

Good nanie..permulaan yang baik.mudahan terrus maju ye..insyaallah

Nanie Khairani said...

Thanks so much Ash... :)

Yati said...

Good luck dan semoga berjaya, Nanie. Chaiyok! :)