September 14, 2012

Fesyen Yang Lebih Sopan Dari Barat

Haaaa... Amacam tajuk? Actually Nanie takde idea nak letak tajuk yang macam mana. So hentam jelah ek.. :P

Sebenarnya, kita ni kan kadang-kadang teringin la jugak nak bergaya yang moden dan stylo mylo kan.. Tapi selalunya kalau tengok fesyen dari belah-belah barat atau non-muslim ni, banyak yang over sangat kan.. Mana laa sesuai dengan kita yang muslimah (yolah sangat tu :P) ni kan.. Tapi kan, memandangkan sekarang ni musim luruh kat belah-belah negara yang ada 4 seasons ni, so diorang ramai yang keluarkan fesyen-fesyen untuk musim luruh di mana Nanie tengok lebih sopan dan boleh laa kalau kita nak ikut pun.. Cuma kena adjust sikit-sikit jelah lagi kan..

Cuba tengok antara cadangan-cadangan fesyen untuk musim luruh ni.. :

Some great ideas!

Navy and Denim LOVE this look!

Casual


green n navy

fall-outfits

turquoise ♥
Macam style yang ni, boleh la tukar legging tu ke jeans.. So takde la ketat sangat kan.. :)


Amacam? Ok kan gaya-gaya macam ni.. Simple tapi stylo.. 

Semua gambar ni adalah sumber dari Pinterest

No comments: