September 26, 2012

Bad Mommy Gone More Bad :(

Pagi tadi rasa teruk sangat. Taktau kenapa, I just couldn't help myself. Humaira dengan innocent nya main bedak compact Nanie and dia bagi jatuh. Habis berderai, sampai kosong casing bedak tu. And suddenly my anger level naik mendadak, Nanie terus capai yang part cermin then terus campak keluar bilik. Bersepai kaca. (pastu mommy jugak la yang kena vacuum balik lantai kan..:P) Nanie jentik dia sebab terlalu marah sangat. Humaira pun nangis.

Lepas dah siap-siap, Nanie mintak Mr.Judge yang hantarkan Humaira, while me.. drive keluar macam tu je.. Tak kiss Humaira dulu, and tak pergi dekat dia pun untuk salam. Nanie nampak dia nangis depan pintu but i just drove away like that.

Tiba-tiba dah half day ni, teringat balik kat dia, rasa kesian pulak.. Apa laa yang dia tengah fikir sekarang ni kan. Rasa bersalah sangat-sangat-sangat.

Nanti balik, tengah fikir lagi cara camna nak pujuk dia.. Huhuhuhu... I'm so sorry Humaira... :(



Semalam kitorang keluar berdua pergi Jusco, Nanie tanya la Humaira, "what you want to buy at Jusco?"
And dia jawab "shoes".. Hehehe comel je anak mommy ni tau.. Nanti bila dah  besar, kita g shopping sama-sama eh... :)



4 comments:

fiza arshad said...

penah jgk marah kt faris n cant help myself..maybe sbb penat n faris jd mangsa .. then mula rasa bersalah sgt..share ngan hubby, then hubby ckp its ok, kite tak leh manjakan sgt, kne marah jgk.. tp tu la kan?
cumil jer humaira jwb shoes :)
best kan anak kite da mula pndai ckap.. humaira dgn faris mana dlu eh ? :)

Nanie Khairani said...

Tu laa kan fiza.. kadang-kadang kita ni bila stress, anak yang jadi mangsa.. kadang-kadang tu tak sedar pun atas apa yg kita buat.. lepas tu baru nyesal.. Huhuhu..

Humaira memang suka shopping (macam mommhy dia:P)..
Faris dulu dear.. Humaira next 2 weeks baru masuk 2tahun... :)

ashra said...

Nanie...
Samalah kita.ada masa kita ni,ter hover pada perkara yang tak lah besar sgt kan..emosi tak stabil la perempuan ni...

Pastu,kita gaks kena kutip balik kemas balik..keke.pastu kita gaks rasa bersalah.....rasa apa lah aku da buat ni kan...

Uhukkss....kadang saya pun istigfar bila kena termarah terover...

Nanie Khairani said...

Hi ash..

Betul laa.. kita orang pompuan ni kadang-kadang emosi tak stabil kan...
Cuma nanie selalu berdoa agar tak keterlaluan ikut emosi.. takut terjadi plak perkara2 yang tak diingini kan.. Nauzubillah...