August 15, 2012

Humaira Di Taska Baru

Alhamdulillah... Hari ni genap seminggu Humaira pergi ke taska baru. So far nampak ok laa.. Dia pun macam rileks je.. Pagi-pagi pun semangat nak pergi skolah.. Siap galas beg sendiri dan tarik tangan Nanie said:

"Ma, Jommm.." ouhhh.... lega hati tengok perubahan ni... Harap-harap berkekalan lah ye Shaza Humaira... Dan Kak Ina yang Nanie mention before pun ada kat taska baru ni.. Lega hati bila dia yang jaga Humaira.. Dia rajin melayan budak.. Dan sekarang kalau Humaira berak masa nak balik, Kak Ina tu akan cuci dulu then baru boleh balik.. Kadang-kadang dia ikatkan rambut Humaira or pakaikan cekak. :)


Budak yang sangat berbaloi kalau bawak pergi buffet ramadhan.. Makan banyak giler....



Dah laa semua makan nak suap sendiri.. Sibaik tak tumpah banyak.. Good girl :)



Trying to make "peace".. Sempat lagi tu..



Love you Shaza Humaira... <3 br="br">

2 comments:

Puteri Nurhayati said...

Pandainya dia makan sendiri. Bila anak happy, kita pun rasa lagi-lagi happy, kan. :)

Nanie Khairani said...

Dia memang dah taknak kita suapkan dah.. Asyik nak suap sendiri je skg ni..
Yup betul tu yati. Emak2 ni, kebahagian kita pada anak2 n family jelah kan.. Diorang happy, kita pun happy la kan.. :)