May 18, 2012

Lebam Kena Gigit


Sedih kan bila balik kerja tengok anak kita lebam-lebam macam ni.. Rupanya Humaira kena gigit dengan kawan dia kat sekolah. Punca? Berebut botol air... Huhuhuu...


11 comments:

Puteri Nurhayati said...

La, kesian. Ganasnya budak tu, gigit orang.

Nanie Khairani said...

Tu laa Yati.. Sedih tengok.. Nak marah pun, budak-budak kan... Hmmm...

fiza arshad said...

Laaa ciannye..klo fiza pn sedey nani...msti grm kn?bgtau or buat2 tnye cikgu kt taska tu..suruh cikgu tgk2kn sket.fiza sll gk pesan..nanie due ble? Alhmdulillah fiza preggy n bby fiza slmt.doakn eh :)

Nanie Khairani said...

Dah pesan dah kat cikgu skolah dia... Hopefully pasni tak jadi lagi laa kan perkara2 macam ni..

Yeayyyy... Alhamdulillah... Tahniah fiza.. nanie due 12.12.12.. hehe
Fiza plak bila due?

Anonymous said...

salam,

boleh tnya.klinik seri kembangan ni check up untuk hamil ada hari2 ke?or ada specific hari?terima kasih

ashra said...

Alahai..siannya...
Anak siapalah agaknye yang geget ni..mesti kat umah pun da bisa buat gitu..tatau mak ayahnye marah idak...

Nanie Khairani said...

Hi ash..
Tu la sedih betul tengok sebab banyak plak tu kesan kena gigit tu means dia kena gigit banyk kali la kan.. Hmmm harap2 benda ni tak berulang lagi laa samada kat Humaira or budak2 lain..

Anonymous said...

lor, byknya kena gigit. cikgu mintak maaf tak kat k khai? kalo taska amsyar, cikgu dia mintak maaf ngn kita. dia bgtau tak sempat nak halang dari kena gigit. tapi tak pernah la kena byk2 mcm humaira. biasa lebam sikit je. Amsyar pn jenis balas balik. Baru ni adik pun dia gigit kt pipi. huhu..

-maanick-

Nanie Khairani said...

Mula2 cikgu dia tak perasan pun maa, malam tu kk perasan then esok tu baru tanya.. baru cikgu dia explain.. Lately macam2 skit happened kat humaira ni.. Biasa laa kat sekolah dia ni kan semua lelaki, so agak kasar2 la sikit kan diorang punya cara.

Hah? amsyar dah gigit adik dia? dia geram kot.. hehe

Anonymous said...

aah, kononnya nak cium adik, kita pn biar je la. sekali dia pegi ngap pipi adik. huhu..

-maanick-

Nanie Khairani said...

Alololo... comel je...budak2 biasa la kan..

Maa, cepat la update blog!