March 05, 2012

Humaira ke Sekolah

Hari ni first time hantar Humaira ke taska. Semalam sebelum tidur siapkan barang-barang yang nak dihantar ke taska. Bangun pagi tadi siapkan Humaira, bagi minum susu dan terus hantar dia ke taska.

Masa mula-mula sampai tu, bukan main lagi dia suka. Terus masuk taska salam penjaga dia dan terus bergaul dengan kawan-kawan baru dia.

Sebagai ibu, rasa lega sebab dia tak meragam. Tapi tu bukanlah penghujung cerita lagi. Bila kami nak masuk kereta je, dia mula menangis. Huaaaaaaa.... Mommy also cried. :(

Nanti petang sket nak pergi ambil dia. Hopefully Humaira well behaved and tak banyak meragam lah ye...





:(

2 comments:

fiza arshad said...

Fiza dlu sedih gk ms mule2 anta anak ke taska.lg2 la faris ms tu br nk msk 4 bln..mmg sgt risau...

Nanie Khairani said...

kan fiza kan... sebagai ibu ni, macam2 yg kita fikirkan... hati tak senang je..