February 28, 2012

Perangai baru Humaira

Tadi lepas maghrib, on the way nak balik rumah singgah di Giant Seksyen 13, Shah Alam kejap. Cadangnya nak beli rice cooker baru. So dapat la sebijik rice cooker baru yang kecikkkkk je.. Hehe

Ok berbalik ke tajuk post kali ni. Kat dalam Giant tu kan ada banyak gerai jualan, so singgah la kejap kat booth pakaian kanak-kanak. Plannya nak beli dress untuk humaira. So dapat la satu dress polka dot warna merah. Bukan main suka lagi dia, lepas je bayar terus tanggalkan plastik dan nak pakai... Maka jadilah seperti gambar di bawah ini.... :)


No comments: