October 27, 2011

1st Birthday Celebration

Yea, it's late but better late than never right? :)

Hujung minggu yang lepas kami mengadakan majlis untuk menyambut birthday Humaira yang pertama.

Majlis yang sangat simple dan hanya dihadiri oleh kaum keluarga yang terdekat sahaja.

Menu nya adalah nasi lemak, ikan bakar dan kek. Kuih dan biskut yang lain pun ada la jugak.

Tapi.... malam tu si anak gadis ku iteww mood tak berapa ok. Dia tak meragam cuma nya masammm je muka dia. Mengantuk sebenarnya sebab siang tu dia tak tidur sangat. Tu laaa, mommy suruh tidur taknak...

Ok lah.. Enjoy the piccas... ��

5 comments:

fiza arshad said...

epi belated bufday! comey baju n kek bufday gal! :)

Nanie Khairani said...

tenkiu fiza... :)

Anonymous said...

Hepi besdey shaza kiut.. dah boleh jalan?

-maanick-

Yati said...

Comel anak Nanie.
Birthday cake Barbie tu pun lawa!
Salam kenal, Nanie. :)

Nanie Khairani said...

Tenkiu yati... :)