September 13, 2011

Kalau dah gugurl tu....

Kalau dah pompuan tu, pompuan jugak kan :)

Humaira tengah nak pakai lipice... Pandai bukak sendiri pulak tu!

5 comments:

Ibu Amani said...

humaira gigit tak lipice tu?amani bila pakaikan dia lipice abis dia jilat balik bibir dia...mungkin sbb rasa sedap kot :)

Nanie Khairani said...

So far nani xbukak lipice tu pun... Nani biar kay dalam je, so bila dia bukak penutup lipice tu, action pakai jelah.. Hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dasar gugurl kan..misti nk mekap-mekap hik hik..

fiza arshad said...

hehehe..best kalo anak pompuan kan? heheehe thinking of second baby, mtk2 dpt baby gal, insyaAllah..tp bkn skrg lah.. hope name shaza jgk, name me n hubby..shaza farisha ke hehehhe berangan! :)

Nanie Khairani said...

@ Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: tu la pasainya... dari kecik dah terserlah keperempuanan nya... taktau la besar nanti camna... boleh share lipstik dengan mommy nanti nih.. :)

@fiza arshad : best la jugak.. sebab macam boleh buat geng nanti.. hehe.. anak laki pun best gak, boleh lasak2 sket.. :)
insyaAllah next baby bagi dapat gugurl plak eh.. chayok!