September 13, 2011

Humaira Demam

Pertama kali Humaira demam sejak dia lahir. Kali ni agak teruk jugak. Dia akan muntahkan apa saja yang masuk ke dalam perut. Even air kosong pun.
Sedih sangat tengok. Hinggakan Humaira sendiri seakan fobia untuk makan. Susu pun dia taknak minum. Bubur atau yang lain2 apatah lagi la kan... Tapi alhamdulillah anak mommy ni betul2 good girl tau! Air kosong dan ubat tak ditolaknya. Dia akan habiskan ubat yang disuap tanpa banyak songeh seolah-olah faham bahawa dia perlu makan ubat untuk cepat sembuh. Good girl :)

2 comments:

Ibu Amani said...

kesian kalau tgk budak kecik demam especially anak kita:(

Nanie Khairani said...

Betul tu, rasa macam nak rukar je, biar kita yg sakit kan... Sedih sangat rasa....
Amani penah demam tak?