September 09, 2011

Hihihi... Apa pun tarak... :P

Ye o o je kan nak buat macam2 sempena hari raya hari tu... buat list bukanmain panjang lagi kan... Hikss... Sekali tengok lah apa yang berjaya dibuat... 

Hmmmm....

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

IMG00994-20110830-1057

Ye… hanya baju kurung untuk budak tecik ni saja yang terbuat.. hehe

**************************************************************************************************************************

 

Dan ini adalah gambar2 yang sempat di ambil ketika raya hari tu….

DSCN1215

DSCN1197

DSCN1218

 

DSCN1226

3 comments:

umialya said...

bagusnya nanie, pandai jahit baju anak, akak langsung tak reti, huhuhu

anisalya said...

nanie breastfeed baby sebelah je kan? kenapa? sm la kita. bezanya my kids yg tolak.

pandai jahit baju anak ok la. sy ni baru nak belajar jahit baju.

Nanie Khairani said...

akak umialya... alaaaa.. nanie pun belajar2 je pastu tak penah prektis pun... ni buat pun sebab susah sgt nak cari baju kaler peach utk humaira... :)

anisalya: yup breastfeed sebelah je sebab yg belah kanan hari tu kena infection 2bulan tak baik2 jugak. last2 doctor suruh stop terus, kalau tak mmg takkan sembuh.. so tinggal sebelah je lah yg boleh bagi sekarang ni...

wahhh dah belajar jahit baju, ok la tu, nanti lama2 pandai laa.. :)