September 22, 2011

You And I

September 21, 2011

Penyejuk Hati Mommy

September 15, 2011

Cute Sticker

I saw this sticker sticked on one of the dutsbin at Educational Faculty, University Kebangsaan Malaysia.


September 13, 2011

Kalau dah gugurl tu....

Kalau dah pompuan tu, pompuan jugak kan :)

Humaira tengah nak pakai lipice... Pandai bukak sendiri pulak tu!

Humaira Demam

Pertama kali Humaira demam sejak dia lahir. Kali ni agak teruk jugak. Dia akan muntahkan apa saja yang masuk ke dalam perut. Even air kosong pun.
Sedih sangat tengok. Hinggakan Humaira sendiri seakan fobia untuk makan. Susu pun dia taknak minum. Bubur atau yang lain2 apatah lagi la kan... Tapi alhamdulillah anak mommy ni betul2 good girl tau! Air kosong dan ubat tak ditolaknya. Dia akan habiskan ubat yang disuap tanpa banyak songeh seolah-olah faham bahawa dia perlu makan ubat untuk cepat sembuh. Good girl :)

September 09, 2011

Kaulah Segalanya


Tengah2 buatkerja, tiba2 playlist youtube memainkan lagu ni.. Terus mood jiwang datang.. hehe...

So for you my lovely Judge dearie, i dedicate this song for you... Enjoy.... :D



Hihihi... Apa pun tarak... :P

Ye o o je kan nak buat macam2 sempena hari raya hari tu... buat list bukanmain panjang lagi kan... Hikss... Sekali tengok lah apa yang berjaya dibuat... 

Hmmmm....

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

IMG00994-20110830-1057

Ye… hanya baju kurung untuk budak tecik ni saja yang terbuat.. hehe

**************************************************************************************************************************

 

Dan ini adalah gambar2 yang sempat di ambil ketika raya hari tu….

DSCN1215

DSCN1197

DSCN1218

 

DSCN1226