August 09, 2011

Dinner at Mohd Chan Abdullah, Chinese Muslim Restaurant

Hehehe sebenarnya dah lama kitorang pergi makan kat restaurant ni. Beberapa minggu yang lepas. Tapi baru sekarang nak masukkan dalam blog.. Hehehe..

Ni adalah antara menu2 yang dipesan. Ermm actually ada banyak lagi macam ikan masak sweet sour, sayur dll.. Cuma yang di bawah ni agak jarang di makan so excited la nak share.. Enjoy!


IMG00856-20110715-2140
Dim sum

IMG00860-20110715-2154
Shark fin soup

IMG00859-20110715-2154
Yam ring kong poh seafood
(keladi masak ape ntah..)

IMG00858-20110715-2142
Anak abah.. Hehehe


IMG00857-20110715-2140
Cak!!!

After all, best makan kat sini sebab service dia cepat. sup sirip ikan yu tu sedap. (yes i know it is bad to eat something from extinction animals..)

Restaurant ni terletak di Seksyen 15, Shah Alam. Sederet dengan Ambank.

2 comments:

fiza arshad said...

menyelerekan la!! hehehe sgt suke sharp fin tu..n dim sum tu nmpk sgt sedap..x penah try hhehee :)

Nanie Khairani said...

yup.. memang sangat sedap dua2 tu.. hehe.. nanti cuba la dim sum tu... best.. hehe