July 02, 2011

I Win!!!!

Semalam, balik je keje nampak satu bungkusan besar kat atas sofa. Mr Judge ambik dan belek2.. Dia cakap, ni mesti Nanie punya. Waaaa…. dah sampai laa.. hehe…

 

DSCN1173

Bila buka tengok, inilah dia.. hamper dari Tupperware. Bulan lepas saya ada masuk satu contest ni. Haaa.. Ni pun akibat terpengaruh jugak nih. Terpengaruh dengan blog ni. OK Tupperware akan pilih penghantar sms yang ke 100, 200, 300 dah seterusnya untuk hamper ni. So saya pun plan laa strategi.. Nak send sms sebanyak 100 so mesti akan hit that 100th la kan.. sekali baru hantar sms kira-kira 20-30 camtu, terlupa nak hantar lagi dah.. Tak sangka plak menang jugak. Ni lah namanya rezeki kan.. Smile

 

DSCN1176

Cantik kan?

 

Dan bagi setiap pemenang untuk pusingan pertama ni akan layak untuk pergi ke pusingan ke dua pulak. Kali ni lain sikit pulak caranya. Iaitu kitorang kena hantar slogan. Tiga slogan yang paling kreatif akan memenangi Samsung Galaxy Tab. Huaaa…. Nak..Nak..Nak… Open-mouthed smile

 

OK untuk mengetahui lebih lanjut lagi tentang produk2 Tupperware ni, sila la Like Facebook Tupperware kat sini. Smile

2 comments:

ashra said...

congrats! =)
best2...

Nanie Khairani said...

ash, tenkiu very much..
memang best sebab ni 1st time join contest.. tak sangka dapat hadiah plak tu.. hehe