May 06, 2011

Proses Memasukkan Stok Air Tin Dalam Mesin Air


Image googled

Sape pernah tengok macam mana stok-stok air tin di masukkan ke dalam mesin air macam kat dalam gambar di atas?

Actually sepanjang umur hidup ni, baru minggu lepas dapat tengok seorang pekerja memasukkan tin2 baru ke dalam mesin… Wahhh sangat menarik OK!
Kami semua yang ada kat cafe kat office macam terpegun melihat kelincahan (ceiwah!) dan kecepakan brother tu dok masukkan tin2 tu.

IMG00498-20110429-1330
IMG00499-20110429-1331
IMG00500-20110429-1331
Tengok la brother tu buat kerja...

Ooooo rupa-rupanya diorang bukak bahagian depan mesin tu then susun2 tin2 air tu ikut row air…. Masa kecik2 dulu ingatkan ada orang kat dalam mesin tu yang dok  jaga tin2 tu.. Bila kita masukkan syiling then tekan button air yang kita nak, orang tu akan keluarkan tin air tu.. hehe…

1 comment:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D