May 07, 2011

Humaira Bila Kena Minum Air Kosong



IMG00554-20110506-1659
IMG00555-20110506-1659
Tengok laa Humaira bila kena minum air kosong.. Bukan main liat lagi..


IMG00549-20110504-2116
IMG00550-20110504-2116

Bila minum direct terus ok plak.. Haishhh.. Macam dah besar sangat dia ye... :)



Sent from my BlackBerry®

14 comments:

dhiera said...

comel ye~

Lady of Leisure said...

hehe lady pun ada masalah nak minum air kosong ni.. agaknya nak kene pakai botol baru leh minum kot, ekekeke..

NanieKhairani said...

dhiera: tenkiu... dah besar ni, macam2 ragam dia tau.. jenuh nak melayan.. :)

lady: hahaha... lady guna laa botol macam yg macam org cycling tu.. sempoi sket.. :P

Ibu Amani said...
This comment has been removed by the author.
Ibu Amani said...

haha...sama kes cam amani...x suka minum air kosong pakai botol..tp kalau bagi pakai cawam/sudu/straw bukan main suka...1 cawan kecik pon leh habis..haish budak2 skrg...hehe

NanieKhairani said...

asma: tu la kan... kecik2 camni pun dah pandai memilih... humaira sekarang dah start campur dengan FM sebab tu kena minum air kosong banyak2 sket... kadang2 dia sembelit jugak nih....

ashra said...

hehe.samalah anak saya.liat sungguh nak minum air kosong.bagi dlm cawan,minum la jugak.ikut mood.sabo je laaaa..hehe

NanieKhairani said...

ashra: betul..betul..betul.. ikut mood diorang je kan.. kadang banyak jugak dia minum.. kadang2 tu alahai.. berchenta nak tunggu 1oz pun.. :P

bersama kak Es said...

cutenya dia...dia pun nak jugak jadi org besa laaa

NanieKhairani said...

kak es: ye la kan... konon2 dah besar la tu.. :)

en solo said...

budak kecik memang liat tapi kena selalu suruh dia minum...
untuk kesihatan jugak...
macam anak sedara...
kecik-kecik mak dia dah ajar minum air suam...
samapi sekarang bila datang kt umah sedara, dia akan mintak air suam je...

NanieKhairani said...

en solo: wahhh bagusnya anak sedara awak tu... best la macam tu kan...

ain dzaya said...

hehe..
chubby nyer dak tecik tu!!

kucinbelemoih said...

chomel...byk akai ni..eheheh...