May 06, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


 Weeehuuuuu.... First time nak join segmen gegar blog abg ben ni... Jom ramai2 kita kasi gegarrrrr...!!!


I like Ben Ashaari and Mat Gebu so di sini saya nak mengajak kawan2 semua untuk mengundi diorang ni kat sini untuk Ben dan kat sini untuk Mat Gebu ok!



15 comments:

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

NanieKhairani said...

Kasi gegar!!!!! :)

cik faez said...

singgah kasi gegar belog awak . salam kenal .. :)

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

NanieKhairani said...

cik faez: tenkiu... nantikan gegaran saya di blog awak pulak ye.. :)

ly_tulip: jommm sama2 kita menggegar... :)

nadh: wowww... sungguh bersiap sedia dia ye.. wokeh... moh kita gegar!!!

nuR izyan said...

dtg gegarkan blog ni...
hepy blogging ye!! :)

Qaseh Ziera said...

salam perkenalan...gegar may 2011....http://qaseh-ziera.blogspot.com

shafida said...

salam.. datang gegar dri blog abg ben. :)

thanks sudi dtg blog fida. :D

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)

Amir said...

Salam..jalan-jalan carik member :)