April 08, 2011

Sekali Salah Kira Daaa... :P

Hahahaha... okok my bad...

Last week punya laa excited nak bagi Humaira solid food, sekali tengok2 balik kalendar, belum cukup 6 bulan lagi laa... adoiiiii... camna laaa mommy boleh salah kira ni baby.... Sorry eh baby.. Cian baby dapat harapan palsu from mommy eh...

OK.. So this week genap lah Shaza Humaira 6 bulan dannnnnnnn.... tomorrow gonna be her 1st experience having solid food... kali ni confirm betul... Mommy tak salah kira dah.. hehehe...

Tapi kan... nak bagi makan apa dulu eh? Mommy ni punya laa excited nak bagi Humaira makan, sampaikan jadi rambang mata pulak.. semua nampak cam sedap and best nak bagi dia...  Pagi tadi dah beli epal.. sedapkan epal.. sebab manis...  tapi cam nak bagi pisang... avocado pun dengar kata ok jugak.. bubur kosong pun not bad kan? Arghhhh kusut2...  :P

No comments: