April 26, 2011

A Doctor in the House: The Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohamad


Tun Dr Mahathir Mohamad adalah seorang tokoh pemimpin yang boleh dikatakan sangat cemerlang dalam memimpin negara Malaysia. Banyak kemajuan yang kita boleh nampak sepanjang Tun menjadi Perdana Menteri.

Buku mengenai Tun juga telah dikeluarkan. Harga di pasaran adalah RM100. Wuaaa.. teringin sangat2 nak memiliki buku ni. Nak baca kisah mengenai Tun Mahathir dan juga nak buat koleksi untuk generasi akan datang.. Ceiwahhh.. :)

OK, nak masukkan buku ni dalam my wishlist. Mana tau boleh dapat suatu hari nanti ke kan.. hehehe

4 comments:

Asma Haha said...

org pon terigin nak beli buku ni...tp nak tggu versi melayu..mls nak belek kamus..huhu

NanieKhairani said...

yeke asma... cam best kan buku ni.. akan keluar versi melayu punya eh nanti?

Ibu Amani said...

ape2 buku tentang dr mahathir semuanya best...tak taulah akan kuar ke tak dalam version melayu...tunggu dan lihat jelah dengan harapan...:)

aritu ada tengok kat kedai buku...ada satu buku pasal himpunan penulisan dr.m dalam blog dia...menarik jugak buku ni...

NanieKhairani said...

Kalau ada permintaan insyaAllah mesti ada punya kan...