March 23, 2011

Saya Lupa..!!!!

Hehe saje je buat title macam ala2 nazmi raja lawak tu.. :P

Isnin lepas adalah hari lupa padaku.. adehhhh... macam2 lupa...

1.mula-mula skali, masa pagi tu gi hantar humaira kat umah maktok dia, skali tengok terlupa bawak car seat dia...(masa pagi tu car pool ngan mr judge sebab keta parking kat umah MIL.. tapi balik kang kena balik sendiri with humaira).. adehhhh camna ni....

2. sampai je opis, letak je laptop atas meja skali tengok... alamak!!! adapter laptop lupa bawak pulak.. sibaik battery full lagi.. tapi yelah kan, full pun tahan 2jam je.. adehhhh....

3. kul 11am after stand up meeting, g laa surau nak pam.. skali tengok2 breast sheild plak lupa bawak.. huaaaa camna nak pam ni.. adehhh laaa....

4. tengah dok kusut2 macam2 benda lupa bawak... tiba2 teringat.. telekung and pouch berisi lotion, bedak etc pun lupa bawak gak.. adehhh laaaa haiiii....

sudahnya... ku amik half day then terus balik umah... hmmm,....

5. bila dah malam, nak tido... ku tanggal laa contact lens... skali esoknya bangun pagi, bukak lens case tengok yang sebelah kanan nya kosong.. aik?? mana contact lens nih? belah kirinya ada.. cari punya cari (atas meja solek, atas lantai) tak jumpa2 jugak.. skali tengok laaaa rupanya semalam ku g letak dua2 belah lens tu dalam case belah kiri punya... dah laa power tak sama.. so kena laa try2 pakai tengok betul ke tak lens tu.. adehhhh laaaaa.... ish...ish..ish...

No comments: