March 07, 2011

Production Merudum - Mission Failed!

Assalamualaikum...

Huaaa... Sedihnya rasa bila tiba2 je production susu merudum giler sampaikan tak cukup stok nak supply tiap2 hari untuk Humaira.. Akhirnya dengan keterpaksaan tanpa rela terpaksa laa juga bagi Humaira formula milk.
Tension je rasa. Sedih tau :(

6 comments:

~AkMa~ said...

Baru perasan title post kita hampir sama, susu merundum. Mari kita teruskan perjuangan!!

NanieKhairani said...

Tapi maa dah lepas 1st phase yg kritikal tu.. huaaa... sedey2,...

Keyphochee said...

mummy jangan putus asa tau...ada amik supplement tak untuk milk booster...minum air banyak tau..mummy boleh..

NanieKhairani said...

Keyphochee,

thanx for ur support.. Yes, saya tau saya boleh.. start semalam humaira dah xminum fm lagi dah.. Alhamdulillah... :)

shah-kayrul said...

kagum dengan mommy...hebat betul still bagi susu badan ke baby...kayrul campur la....siang susu formula coz kayrul keja, malam baru haikal merasa susu mamanyer

NanieKhairani said...

kayrul: saya pun keje jugak.. apa yang saya buat adalah mengepam di ofis.. hehe.. malam2 kat umah pun pam jugak.. sebab saya ni jenis susu tak meriah so kena laa rajin mengepam sikit.. kalau x, hmm mmg xdapet laa humaira nak minum susu...