February 01, 2011

Shaza Humaira My Little Princess

After 3 1/2 months, baru ni ada kesempatan untuk buat story about my newborn baby..(newborn lagi ke??) hehe

Was born on 11th October 2010 at Darul Ehsan Medical Centre, Shah Alam.. We named our beloved princess with name SHAZA HUMAIRA BINTI ZULHAKIM.


Elok2 mommy and abah dia budget tarikh cun, skali dia kuar lewat sehari daaa.. kalau tak, dapat laa 10/10/10...:) She's felt so comfortable inside my womb sampai taknak keluar agaknya....hehe...

Apa maksud nama Shaza Humaira ni?

Shaza = Keharuman
Humaira = Pipi Merah

Shaza Humaira Binti Zulhakim


Actually it is quite tough to choose a name for our baby.. Masa mula-mula getting pregnant dulu, bukan main lagi kitorang dok pilih-pilih nama... Tapi bila dah dekat2 nak deliver, bila nak kena serius untuk decide, haaaa mula laa.. masing2 ada nama pilihan masing2 and guess what? both of us always disagree with name chossing with another one. Haishh...
Ok then we deal that will give baby 2 names, each of us can choose one.. Pun susah nak agree,.. Haishhh...

Last2 setuju jugak laa dengan nama Shaza Humaira ni.. Oh ya, Shaza is from mr Judge and I choose Humaira. hehe..

3 comments:

eynaa said...

weii aku baru letak blog hg dalam senarai blog saya.. check it out
ritsfiy-mamacollections.blogspot.com

shazafaris said...

hye new fren! nice to meet u hehhe
shaza? actually sy pn minat name tu tau..ms preggy, ade dlm list name shaza ni, plus ade maksud , shaza ni my name n hubby :)

NanieKhairani said...

hi dear, nice to meet u too.. :)

yup, when i 1st time tengok ur blog name, ada nama shaza, tu yang terus tertarik tu.. wahh so sweet laa combined nama both of u... :)